Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Scandic Foresta

Scandic Foresta
Redan från Lidingöbron kan Scandic Forestas borgliknande byggnad skådas. Hotellets starkaste karaktärsdrag är dess dramatiska läge och vida utsikt. Foresta är kanske Lidingös mest anrika hotell, med en historia från början av 1900-talet, och tillhör idag hotellkedjan Scandic.

Hotellets granne, Millesgården, är ett välbesökt turistmål på Lidingö. Hit kan du gå för att titta på konstutställningar i skulptören Carl Milles gamla hem och ta en fika på museets kafé.

Vill du ta dig in till Stockholms innerstad ligger kollektivtrafiken, som tar dig till city på under 15 minuter, en kort promenad från hotellet.

Scandic Foresta är svanenmärkt och rummen är helt rökfria. Frukostbuffé ingår för alla gäster. I hotellets reception finns det även en shop med hygienartiklar, snacks och kaffe med mer. Rummen har bekvämligheter som minibar, hårtork och platt-tv. Standardrummet är mellan nitton och tjugofyra kvadratmeter samt har trägolv, fåtöljer och badrum med dusch.

Förutom logi erbjuder Scandic Foresta även konferens- och festvåningsmöjligheter i flertalet mötesrum. Allt från mindre föredrag till stora konferenser går att ordna på Scandic Foresta.

Letar du inte efter ett hotellrum, skall du inte ha ett möte eller har du inte ett bröllop inplanerat kan ett besök på Scandic Foresta ändå vara ett gott alternativ. Forestas terrass bjuder nämligen på mat och dryck – allt ackompanjerat med en vacker utsikt över Värtan och Lidingöbron.
Boka hotellrum


Fakta:

Antal rum: 95, varav 95 rökfria

Handikappanpassade rum: Ja, 3 stycken

Restaurang: Ja

Garage: Ja, 12 platser, 90 kronor/dygn

Parkering: Ja, 36 platser, 90 kronor/dygn

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja, gratis

Frukost: Ja

Husdjur: Tillåtna

Karta:

I närheten:

Café – Gateau

Mataffär – Vi Superstore

Turism – Millesgården

Restaurang/Hämtmat – American taste a way

Posted on 13 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: