Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Lidingö Hotell & Utbildningscentrum

Lidingö Hotell och Utbildningscenter

Lidingö Hotell och Utbildningscentrum startades ursprungligen 1908, för att utbilda pastorer och svenska missionärer – då under namnet Missionsskolan. Under femtiotalet kom skolan att ändra namn till Teologiska seminariet, ”Teologiska” i folkmun på Lidingö. Efter att Lidingö Folkhögskola på åttiotalet startat en fritidsledarutbildning och den teologiska utbildningen 2002 flyttat till Bromma kallas folkhögskolan numer för Svenska Missionskyrkans Utbildningscentrum Lidingö.

Lidingö Hotell och Utbildningscentrum erbjuder en avskild miljö på ett bekvämt avstånd från Stockholms innerstad. Hotellets rum, vilka är enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum, är utrustade med tv, dusch och toalett. Rummen kompletteras med pentry och dagrum på respektive våning.

Tillsammans med gäster kan utbildningsprogram med aktiviteter och kurser tas fram då Lidingö Hotell och Utbildning erbjuder en miljö för lärande och utveckling.

Lidingö Hotell och Utbildningscentrum ligger i direkt anslutning till Lidingös naturreservat och promenadmöjligheterna är många.

Lunchbuffé finns uppdukad i restaurangen varje dag. Det kan även anordnas specialarrangemang som catering och festmiddagar. Dessutom åtar sig Lidingö Hotell och Utbildningscentrum gärna arrangemang som dop, vigsel och begravning. På utbildningscentret finns det tillgång till ett kapell som kan användas vid dessa tillfällen. Kapellet har utnämnts till en av Sveriges vackraste gudstjänstlokaler och bidrar till den meditativa miljön.

Boka hotellrum

Lidingö hotell och Utbildningcentrum 2Lidingö hotell och Utbildningcentrum 3

Fakta:

Antal rum: 47, varav 47 rökfria

Handikappanpassade rum: Ja, 4 stycken

Restaurang: Ja

Garage: Nej

Parkering: Ja

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja, på entréplan. Kabel erbjuds till gästers rum.

Frukost: Ja

Husdjur: Ej tillåtna

Karta:

I närheten:

Posted on 25 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: