Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Hotell & Restaurang Gåshaga

Längst ute på södra Lidingö, vid Lidingöbanans ändhållplats, hittar du Sealodge Gåshaga. Här kan inte bara en middag med vacker utsikt i Restaurang J avnjutas utan även en eller flera nätter på hotellet tillbringas.

Skärgårdsmiljön byter skepnad vid varje årstid, men är lika vacker året om. Från Gåshaga brygga tar du dig lätt ut i Stockholms skärgård med de klassiska och de moderna passagerarbåtarna som lägger till här. Har du egen båt går det bra angöra vid Sealodge Gåshaga ‘s egen brygga med tjugo platser.

Sealodge Gåshaga ’s inspiration kommer från det amerikanska seglartillhållet Newport och färgerna rött, vitt och blått är ett genomgående inslag i inredningen. De tretton rummens inredning har tagits fram av en arbetsgrupp bestående av Sealodge ’s ägare, en arkitektbyrå samt ett möbelföretag. Det har satsats på ek och kvalité. Varje rum har sjöutsikt och balkong.

Restaurangen, vars ambition är att ge dig som gäst en både kulinarisk och visuell upplevelse, har plats för 160 matgäster och ytterligare 150 när uteserveringen är öppen. Menyn är inspirerad av amerikansk brasserimat och inriktas främst på fisk och skaldjur. En trappa upp ligger Gåshaga Yacht Club, med en terrass som vetter mot vattnet. Där kan du slå dig ner för en kaffe. Hotellet och restaurangen anordnar även möten och bröllop då både stora och små sällskap är välkomna.

Boka hotellrum

Fakta:

Antal rum: 13, varav alla rökfria

Handikappanpassade rum: Alla

Restaurang: Ja

Garage: Nej

Parkering: Ja, ett tjugotal platser

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja

Frukost: Ja

Husdjur: Ej tillåtna

Karta:

I närheten:

Posted on 13 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: