Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Hotell Lovik

Hotell Lovik
Hotel Lovik
bjuder på sjöutsikt och en mysig atmosfär med lugn och ro. Huvudverksamheten är konferenser och du utlovas de bästa förutsättningarna för ett lyckat arrangemang. Nio konferenslokaler och sju grupprum inklusive utrustning som LCD-projektor, overhead och whiteboardtavlor finns tillgängliga. Lovik anordnar också aktiviteter och förstöelser i anslutning till konfererandet, exempelvis teambuilding, drinkblandartävlingar, dryckesprovningar och trubadurkvällar.

Hotellet har dels en matsal, dels en festvåning. I matsalen, med sjöutsikt, serveras dagens samtliga måltider. Lunchen består av salladsbuffé, hembakat bröd, en varmrätt samt dryck medan middagen är en trerätters med rekommenderat vinpaket. Middag kan även avnjutas i Salongen – en festvåning med kristallkronor och öppen spis. För vinfantasten har Hotel Lovik även en vinkällare där konferenser, middagar och vinprovningar kan hållas.

Bastu, dart och biljard är ytterligare aktiviteter på Lovik – attraktiva alternativ om vädret inte tillåter en promenad längs vattnet. Året om kan gäster anlända med båt direkt till Hotel Lovik.

Lovik har haft många ägare och ägs idag av Fazer Amica som ingår i Fazerkoncernen.

Boka hotellrum

Hotell Lovik 2

Hotell Lovik 3

Fakta:

Antal rum: 64

Handikappanpassade rum: Ja

Restaurang: Ja

Garage: Nej

Parkering: Ja, gratis

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja, gratis

Frukostbuffé: Oklart

Husdjur: Oklart

Karta:

I närheten:

Posted on 25 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: