Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Ariston Hotell

Ariston Hotell
Tio minuters promenad från Lidingö Centrum hittar du Ariston Hotell . Det ligger i ett lugnt område i närheten av Lidingö Kyrka och Lidingövallen. Aristons byggnad, som tidigare har varit både spårvagnshall och squashhall, har sedan 1979 varit hotell. I samma hus finns Friskis & Svettis där alla Hotell Aristons gäster får träna till ett reducerat pris.

Hotell Ariston är klassificerat med tre stjärnor, vilket de själva beskriver med slagorden bra standard och bra service till ett bra pris. Hotellet erbjuder två typer av rum; standard och superior. De 27 ljusa rummen är inredda med textilier i varma färger och trämöbler. Bekvämligheter som kabel-tv, hårtork och kylskåp finns i alla rum. Superiorrummen är lite större, precis som deras tv-apparater och sängar. Dessutom har dessa rum antingen en jacuzzi eller en balkong.

Frukostbuffé ingår i boendepriset och är du hungrig eller törstig under dagen så finns det bra restauranger i närheten. Är du sugen på att konferera finns det ett konferensrum för fem till tjugofem personer på Hotell Ariston. Utrustning såsom OH, projektor och whiteboard ingår då.

Som gäst på Hotell Ariston får du sova i lugn och ro, parkera gratis och du tar dig lätt till Lidingös och Stockholms sevärdheter, shopping samt motionsmöjligheter.

Boka hotellrum

Fakta:

Antal rum: 27

Handikappanpassade rum: Nej

Restaurang: Nej

Garage: Nej

Parkering: Ja, gratis

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja, priser från 60:-/tim – 295:-/mån

Frukost: Ja

Husdjur: Tillåtna

Karta:

I närheten:

Sushi – Miyabi

Grill – Prestogrillen

Lidingö Centrum

Posted on 13 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: