Hotell i andra städer:

Arlanda hotellJönköping hotell

Hitta hotell på Lidingö

Bosön Hotell & konferens

Bosön hotell
Bosön
förknippas först och främst med idrott, ofta på hög nivå. Vad många kanske inte vet är att här även finns logi- och konferensmöjligheter. Bosöns moderna anläggning erbjuder en möjlighet till aktivt konfererande och boende. Filosofin bygger på tanken att om kroppen mår bra, så mår knoppen även bra.

Naturen är nära inpå Bosöns gäster och det kan vara svårt att tänka sig att Stockholm ligger endast en kvarts bilåkande bort. Husen har alla idrottsrelaterade namn. Bor gör du i ett av Lirarens, Lyftarens eller Löparens sjuttiofyra rum. Du kan antingen bo i ett enkel-, dubbel- eller trippelrum. Olympiarestaurangen med terrass serverar frukost, lunch och middag i bufféform. I restaurangen finns det plats för trehundra sittande gäster.

Bosön Hotell & Konferens ligger på trettiotvå hektar natur och inrymmer bland annat två konferensanläggningar. Mästarvillan ger de konfererande exklusivitet i form av avskildhet och utvalda menyer. I Olympiahuset konfererar grupper som önskar stora, ljusa lokaler och buffémat. Den största konferenslokalen är en hörsal som rymmer 225 personer.

Bosön Hotell & Konferens erbjuder mycket: bastu, hotellbar, spa, massage, swimmingpool och så vidare. Aktiviteter som badminton, frisbeegolf, bågskytte och tennis finns på plats och ledarledda aktiviteter som teambuilding, vattengympa, aerobics och självförsvar erbjuds. Bosön har även gym, flytarium och solarium.

Boka hotellrum

Bosön hotell

Bosön hotell 2

Fakta:
Antal rum: 74

Handikappanpassade rum: Ja, 10 stycken

Restaurang: Ja

Garage: Nej

Parkering: Ja

Konferensrum: Ja

Trådlöst internet: Ja

Frukost: Ja

Husdjur: Oklart

Karta:

I närheten:

Posted on 13 juli '09 by admin, under Hotell.

Skriv en kommentar
  • Expedia: